14 januari 2011

Kerstkaarten

De afgelopen tijd heb ik niet zoveel gedaan op creatief gebied, behalve dan natuurlijk het fabriceren van mijn kerstkaarten. Die maak ik altijd pas in december, eerder heb ik geen inspiratie ;-) Deze keer ging het eigenlijk best aardig, ik heb geloof ik wel 24 kaarten gemaakt. Meestal kom ik niet zo ver!
En aangezien de ontvanger toch wel de eerste moet zijn die zijn/haar kaart ziet, kan ik ze nu pas hier showen. Had nog wel iets eerder gekund, maar ja, ik was een beetje te druk geweest en dan moet je toch eerst even 'uithijgen'. Ik zag trouwens dat een aantal van jullie al weer met de kerstkaarten voor 2011 begonnen zijn, dus ben ik mooi op tijd om jullie vast te inspireren. Hier de eerste serie: (als je erop klikt zie je ze groter)

Je ziet vast wel wat overeenkomsten met de kaart die ik op de Kreadoe heb gemaakt.... dat was dus mijn voorbeeld voor deze kaarten. Het papier met de dennenboom, daar was ik meteen verliefd op.
En aangezien ik daar een bijpassend vel met huisjes bij gekocht had, lag de combinatie voor de hand: de huisjes uitknippen en tussen de dennenbomen plakken. Ze stonden zo leuk in mijn kast, het was bijna jammer om ze weg te sturen.
Zo lekker winters....
In de volgende post komt de tweede serie kerstkaarten, die zijn weer héél anders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten