28 februari 2010

Kaart 5

Op de valreep..... de kaart was al even af, maar ik had hem nog niet gefotografeerd. En dit is dus nummer 5, oftewel de laatste kaart van mijn eigen uitdaging. Het heeft wel wat, zo'n serie kaarten die bij elkaar horen! En het kost me inderdaad minder tijd dan 'losse' kaarten, omdat ik maar een beperkte keuze in papier had. Dat bevestigd mijn idee dat ik soms veel te veel spullen heb, en er daarom niet meer uitkom! Maar helaas, ik kan het niet laten....ik kom deze week nog langs Ommen, dus dan kan ik toch niet zomaar langs de nieuwe winkel van Creabest rijden! (mijn Silhouetje komt daar vandaan).

Dan had ik aan júllie nog een vraag: welke kaart van de vijf bevalt jou het beste? En waarom?
  
Het is zo leuk om te weten wat anderen van je creaties vinden, en ik vind het heel moeilijk om mijn eigen werk te beoordelen. Ik zit er - letterlijk - te dicht bovenop! (Als je op een foto klikt, krijg je een wat groter formaat in beeld)

Volgend weekend zal ik willekeurig een van de reacties op dit bericht kiezen en die betreffende persoon krijgt een aardigheidje van mij opgestuurd!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Tineke,

  Leuk idee om het eens op deze manier te doen. Ik vind zelf kaart nummer 3 erg mooi.

  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tineke,

  wat een leuk idee om zo een serie kaarten te maken.

  Ik heb lang zitten twijfelen tussen kaart 3 en 5, maar ga toch voor kaart 5. Dit omdat de vorm van de kaart me heel erg aanspreekt en ik hem er erg uit vind springen met die paarse rand.

  Groetjes, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tineke,

  wat een leuke kaarten allemaal en wat leuk om ons de leukste te laten kiezen. Mijn favoriet is nummer 3 omdat die kleurencombi mij het meeste aanspreekt en het leuke bloemetje.

  Groetjes,
  Gonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tineke,
  leuk idee om jezelf een uitdaging te geven. Ik vind persoonlijk kaart 4 heel mooi. Beterschapskaarten vind ik toch altijd heel moeilijke en deze is heel stijlvol.
  Groetjes,
  Sylvia
  syl_kim@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tineke,
  Wat een mooie kaarten zijn het geworden. Ik vind het erg leuk om te zien dat je daar dus ook heel mooie kaarten van kunt maken. Ik heb allerlei vogelbladen bewaard, met het idee er iets mee te doen, kwam tot nu toe niks van, maar na deze inspiratiegolf ga ik het toch maar eens proberen. En de mooiste, dat vind ik na lang twijfelen toch nummer drie, ook omdat er zo'n schattig lintbloemetje op zit.
  Groetjes van Goverdien

  BeantwoordenVerwijderen