7 april 2012

Inspiratie

Regelmatig (hmmm, minstens 1x per week) ga ik iets lenen bij de bibliotheek. Ik was altijd al fan, maar sinds  de catalogus digitaal op internet staat maak ik er nog meer gebruik van! Heerlijk thuis in de catalogus snuffelen, en als een boek niet aanwezig is in mijn bibliotheek kan ik het heel eenvoudig reserveren. Als het gearriveerd is krijg ik keurig een mailtje, en kan ik het in de bib ophalen. Wat wil een mens nog meer!
 Pas had ik dus het boek 'Eline's Winterhuis' geleend. Wat een héérlijk bladerboek! Vol met kleurige inspiratie voor van alles en nog wat!. Ook diverse leuke kaartideetjes, waarvan ik er eentje heb nagemaakt. Wel iets minder druk, dat vind ik zelf mooier. Smaken verschillen ;-)


Voor het theekopje had ik eigenlijk een snijfile willen gebruiken, maar die had ik niet. Toen maar simpel een plaatje van het internet geprint en een mal gemaakt. Geeft ook een iets meer 'handmade' uitstraling. Maar ik ben vast van plan om er nog een snijfile van te maken, tenslotte volg ik de Silhouette-cursus van Gerti niet voor niets... nog even geduld tot ik zover ben!

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het een super mooi kaartje, zelf houd ik meer van de rustig uitstraling, dus deze is wat mijn betreft perfect

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Tineke, ik dacht dat heb je met je silhouette gedaan, maar niet dus, hij is echt schattig.
  Groetjes Goverdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Tineke, bedankt voor je reactie. En wat is jouw kaart leuk geworden, zeg! Doet echt niet onder voor een kaart uit Eline's boek. Succes met de Silhouette cursus. Nathaly.

  BeantwoordenVerwijderen