27 oktober 2010

Big Sh(i)ot

Ja, jullie lezen het goed: het is de Big Shot geworden. Nogmaals allemaal bedankt voor jullie advies!
Afgelopen weekend was ik in de buurt van een winkel waar ik hem voor een acceptabele prijs kon kopen, dus ik heb meteen de knoop maar doorgehakt. Hoef ik er op de Kreadoe ook niet mee te sjouwen, om nog maar niet te spreken over de terugreis met het openbaar vervoer ;-). Dat heb ik dus weer mooi opgelost!
Dus ik heb dit weekend de hele handleiding zitten uitpluizen en proefgestapeld met die platen en tabs en basisblok...
Nou hebben jullie natuurlijk al lang mijn 'schrijffoutje' in de titel ontdekt, toch? En drie keer raden waar dát nou op slaat.... Ik wil het draaihendeltje aan mijn mooie BigShotje bevestigen, en dat zit toch zo raar! Hij hangt helemaal scheef! Ben ik nou...???? Weer erafgehaald, zie ik dat het asje scheef staat! Toch nog maar even goed naar de plaatjes op de doos gekeken, maar daar zit hij recht. Je snapt het al: niet goed dus.
Meteen de winkel maar gebeld, natuurlijk mag hij omgeruild, alleen had ik nét de laatste...
Gelukkig was de nieuwe bestelling al gedaan, maar het valt wel een beetje tegen.... ik wou zo graag aan de slag met mijn nieuwe speeltje!

Wordt vervolgt.......

3 opmerkingen:

 1. oh, wat een strop! Nu kun je nog niet aan de slag... jammer! Hopelijk hoef je niet lang te wachten... Hij ziet er wel big uit hoor, dus ik ben benieuwd wat ie allemaal kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohhh wat balen joh! Heb je een nieuw speeltje kun je er nog niet mee spelen! Pfff...
  Maar van je keuze krijg je toch geen spijt denk ik hoor.. ik heb destijds ook de BS gekocht en heb er nog geen dag spijt van gehad! Ben er helemaal mee in mijn nopjes! Dus ik hoop voor jou dat hij snel komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he wat zonde zeg, hopelijk komt ie gauw.
  Succes met wachten :)
  Groetjes Goverdien

  BeantwoordenVerwijderen