11 oktober 2009

Zwartwit


De workshop is gelukt, en het was heel erg gezellig! Ik heb maar liefst 3 kaarten gemaakt, thuis moest ik ze alleen nog even afwerken. Er waren 2 zwart witte kaarten bij, die maak ik zelf nooit. Toch moet ik toegeven dat het soms wel iets heeft, al ga ik van beide kaarten nog wel een iets gekleurdere versie maken! De eerste kaart heeft roze accenten en de nodige blingbling. Je ziet dat het zwart op de voorkant glimmend papier is, en er zijn ook veel strass-steentjes op verwerkt. De zwarte voorzijde is nog apart opklapbaar en heeft op de achterzijde mooi rose/wit papier. Onder de flap staat een grote zwarte XO  verstopt met nog meer strass.
De volgende kaart is echt helemaal zwartwit en heeft een klassieke uitstraling. De swirl en de label zijn met de slice uitgesneden, daarvan kregen we meteen een demo. (heb ik toch liever mijn Silhouetje!) Wat ik wel erg mooi vond: de rand dessinpapier is gewoon langs de motieven uitgeknipt. Dat ga ik vast nòg wel eens doen.
We hebben ook nog een Magnoliakaart gemaakt, maar die komt in een later berichtje.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Tineke,

  Ik vind je kaartjes er schitterend uitzien!

  Groetjes Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn leuke kaartjes geworden Tineke. Dat vind ik nou ook altijd het leuke van workshops, dat je eens iets maakt wat je normaal niet zo snel zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartje Tineke!!!
  Vooral de zwart witte vindt is super... moet je toch maar vaker doen hoor! ;)
  Liefs, Marit.

  BeantwoordenVerwijderen