24 september 2009

UFO's

Het was al lang de bedoeling om weer wat te laten zien op mijn blog, maar ik heb de laatste tijd nogal veel last van UFO's. Jullie zijn vast ook wel bekend met dat fenomeen? UnFinished Objects, oftewel kaarten of andere zaken die half-afgemaakt blijven liggen. Inspiratie weg, of het lukt niet, of je hebt net niet wat je denkt nodig te hebben, of er kwam iets interessanters voorbij....vul maar aan! En ik kan jullie toch niet een kaart-in-aanbouw voorschotelen.
Maar ik heb er uiteindelijk toch weer eentje af, en het was een hele leuke om te maken! De bloem is gevouwen van cirkels, een zogenaamde 'dahliafold'. En herkennen jullie deze snij- en vouwtechniek nog? Ik kan even niet meer op de naam komen... schiet me nog wel te binnen.
Mijn Silhouetje heeft weer aardig werk afgeleverd, ik heb er de rondjes mee uitgesneden, en ook de visgraatjes. Én de tekst natuurlijk, alleen zie ik nu dat die er niet helemaal recht opgekomen is! Ach ja, echt handwerk heeft altijd wel iets, toch?

2 opmerkingen:

  1. Leuk is die bloem Tineke, en dan uitsnijwerk laten doen door de silhouette is ook een hele verbetering ten opzichte van het handwerk. Ik vond dat zo'n lastige klus dat ik het na 1 keer heb opgegeven, maar het geeft wel een leuk effect. En het heet incire voor het geval je het nog niet te binnen is geschoten.

    Groetjes
    Gonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was weer een hele tijd geleden dat ik je blog bezocht heb. Vooral deze laatste kaart vind ik heel mooi en je verhaaltje ook. Zelf heb ik mijn blog ook nog eens aangevuld met van alles en nog wat. Pas op .... ik volg je!

    BeantwoordenVerwijderen