12 mei 2009

Een pláátje....


De foto die ik hier gebruikt heb zag ik in een tijdschrift staan, en ik wist meteen dat ik daar een kaart van wilde maken. Het was wel even zoeken voor ik het goede papier erbij gevonden had.
Dit plaatje roept een bepaalde sfeer op en die wilde ik graag vasthouden. Zelf ben ik er wel tevreden over, mijn man vind hem minder geslaagd.
Ach ja, smaken verschillen....

5 opmerkingen:

 1. Beeldig kaartje is het geworden.

  Hobbygroetjes,Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooi kaartje. Heel goed dat je dezelfde kleurschakering hebt gevonden, dat valt niet mee met foto's he! Nu alleen een bestemming ervoor vinden, het is niet een alledaags kaartje wat je zo wegstuurt.
  Groetjes,
  Fokelien Haije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Martha Hannema12 mei 2009 om 14:55

  Je bent er heel goed ingeslaagd om foto en papier samen te voegen tot een heel mooi geheel!
  Gr van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Tineke, ben ik nog een keer. Zeker weten dat die teller van jou klopt??? Gister was ik er ook even totdat de buurvrouw onverwachts binnenkwam. Toen stond ie volgens mij op 1100... Tjonge, het is dus echt wel de moeite waard. Myrna kijkt ook even over mijn schouder mee en vind je creaties "prachtig"! Ze komt graag eens meeknutselen! Tot gauw maar weer, groetjes ook voor Gert-Jan, Coor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje. De natuur in een kaartje, wat je man ook zegt, op dat gebied moet je je oren dicht stoppen. (Misschien met peterselie zoals in de album van Asterix!). Gewoon prachtig en het brengt mij ook op ideeën. Ik heb nog zo van die leuke bloemen van een kalender en wist niet goed wat ermee aanvangen! hier scheult het antwoord dus. Bedankt voor de tip. Groetjes Gerda De Swert

  BeantwoordenVerwijderen