30 maart 2009

Mijn Silhouetje (1)

Het heeft wel even geduurd, maar ik raak steeds vertrouwder met mijn Silhouette. Dat is mijn kleine snijmachine, die de mooiste dingen uit papier kan snijden. Maar er is wel heel wat tijd in gaan zitten, en ik kan me nog heel goed herinneren dat ik niet wist wáár ik moest beginnen.. Oftewel: Het verhaal van Silhouetje.

Lang, lang geleden.....
Hoofdstuk 1: De Kennismaking.

Het begint al met het afleveren: staat er ineens een grote doos in je kamer, net een kadootje voor mijn verjaardag. Kriebels, spannend, brrr
Uitgepakt, veel kabels natuurlijk, en een heel mooi, elegant machientje.
Ik zou overal wel tegelijk aan willen beginnen, maar ik hou me in: eerst de gebruiksaanwijzing lezen! Dat valt niet mee met zo'n duf hoofd van de griep... daar hadden al meer mensen last van hoorde ik. Maar het valt reuze mee: veel plaatjes en weinig tekst!

En dan de software installeren: fluitje van een cent volgens het boekje. Nou ja...
Maar gelukkig heb ik al vaker zoiets gedaan, en met mijn man als backup kom ik er nog uit ook.
Al vind de virusscanner het maar verdacht: hij geeft aan dat er een virus in zit... volgens mij bedoeld hij gewoon mí'jn griepje!
Uit dat ding dus, en gewoon doorgaan.

Dan alle kabels eraan, en we zijn klaar voor de start!

Wordt vervolgd....

1 opmerking:

  1. Leuk verhaaltje. Ja, zo'n machientje is altijd prettig als je het onder de knie hebt, maar er aan beginnen...... kost soms zweet en bloed! Tof!!! Nog veel plezier ermee....Gerda

    BeantwoordenVerwijderen